gezinsvakantie

 

Samen met je kind(eren) op kamp! Voor vele ouders een droom die eindelijk uitkomt. In de voormiddag krijgen ouders en kinderen afzonderlijk (en soms samen) cursus en coaching. 's Middag en 's avonds zijn ouders en kinderen gezellig samen. Een ideale combinatie voor wie een mooie gezellig vakantie wil koppelen aan persoonlijke ontwikkeling op vakantie. Samen zijn op een prachtige locatie... en ook samen groeien!

 

In samenwerking met Outline Travel

 

Ongetwijfeld worden er boeiende contacten gelegd tussen de ouders onderling en wordt er nog lang nagepraat over wat die dag allemaal beleefd en geleerd werd.

 

Via oefening en spel groeien ouders én kinderen in assertieve vaardigheden.

Als ouder krijg je de nodige tools aangereikt om dit groeiproces thuis verder te zetten en word je een echte coach voor je kind!

 

De focus ligt op verbindende communicatie & assertiviteit.

 

Kinderen leren op een speelse manier

 

* in hun eigen kracht te staan

* hun gevoelens beter te uiten

* zich beter te ontspannen en concentreren

 

Ouders leren hoe hun kind te coachen

* om meer zelfvertrouwen te krijgen

* om beter over gevoelens te communiceren

* om beter met grenzen om te gaan

 

Als ouder krijg je de nodige tools aangereikt om dit groeiproces thuis verder te zetten. Zo word je een echte coach voor je kind!

 

Wie? Voor alle ouders met hun kinderen van ± 5-14 jaar

Locatie? Jiřičná, Tsjechië

Data? deze unieke leervakantie wordt georganiseerd van 22 juli - 31 juli 2017

 

Getuigenis “Ik heb leren op een andere manier met mijn dochter te communiceren. Tijdens de cursus werd daar veel op getraind met voorbeelden uit het dagelijkse leven. Ik geef toe dat het in het begin niet makkelijk was om alles wat we in die dagen geleerd hadden, ook echt onmiddellijk toe te passen. Maar een paar weken later, merkte ik wel degelijk verschil. Ik ben zeer blij dat we samen deze driedaagse hebben beleefd, ook Lotte heeft er zelf veel aan gehad. Ook het contact met de andere ouders was heel warm, ook zij hadden elk hun verhaal wat zorgde voor veel herkenning en concrete tips”.

 

Meer info? Sensitief vzw, klik hier

 

Hooggevoeligheid hoeft geen

probleem te zijn,

herkader en het wordt je sterkte.